Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Február 22. 16:56, kedd | Helyi
Forrás: komarom.hu

Téli gumikat kapott a mentőállomás

Téli gumikat kapott a mentőállomás

Mindhárom mentőautójára új téli gumikat kapott a komáromi mentőállomás. A mentők már tavaly decembertől az új gumikat használják, azonban a hivatalos átadásra február 8-án került sor. Az ünnepségen részt vett Dr. Molnár Attila pol

Dr. Kreft-Horváth Loránd elmondta, tavaly télen ő maga is szemtanúja volt annak, amint a mentők egy sürgős esethez sietve bizony megcsúsztak a havas úton. Ekkor tudta meg az állomás dolgozóitól, hogy a mentőautókon négyévszakos gumik vannak, melyek a jeges, csúszós utakon nem jelentenek kellő védelmet. Így aztán az önkormányzat úgy határozott, hogy azonnal a segítségükre siet. Mindhárom mentőautóra, összesen mintegy fél millió forint értékben vásároltak téli gumikat. Az eseményen Dr. Molnár Attila ígéretet tett a mentőállomás vezetőjének, Havasi Józsefnek, hogy az önkormányzat a továbbiakban is támogatni fogja a mentőállomás korszerűsítését, hozzájárulva ezzel a betegellátás javulásához. Komárom vezetése új alapokra helyezi az egészségügyi ellátást a városban, ezzel is folytatva a megkezdett párbeszédet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.