Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Február 17. 16:18, szombat | Helyi
Forrás: Kisalföld, Pixabay

Szörnyű bűneset

Szörnyű bűneset

Prostitúcióra bírtak rá egy 13 éves lányt Komárom-Esztergomban

A szexuális visszaélés és más bűncselekmények miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. Öt férfival és egy nővel szemben emeltek vádat.

A vádirat szerint két férfi és egy nő 2022. október 29-e és november 10-e között egy Tatabányához közeli településen befogadta a gyermekotthonból szökésben lévő 13 éves sértettet. Lakhatásért és ellátásért cserébe prostitúciós tevékenységre bírták rá. Az egyik férfi a lány beleegyezésével többször végzett szexuális cselekményt.

A nő egyik férfi ismerőse - aki nem tudott arról, hogy a sértett még kiskorú- felhívtak egy-egy kuncsaftot, hogy pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtson nekik a 13 éves sértett. A két férfi tudott arról, hogy a lány még nem töltötte be a 14. életévét. A szexért 50.000, illetve 15.000 forintot fizettek.

Az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt. A kiközvetítésében részt vevőkkel szemben felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott. Továbbá három férfinál kérték, hogy végleges hatállyal tiltsák el őket minden tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatos foglalkozástól, tevékenységtől.

Kovács Cs.Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.