Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Január 23. 07:43, kedd | Helyi
Forrás: komarom.hu

Megalakult a Komáromi Kulturális Kft.

Megalakult a Komáromi Kulturális Kft.

Január 1-én indult útjára a Komáromi Kulturális Nonprofit Közhasznú Kft. városunkban, melyet azzal a céllal hozott létre Komárom Város Önkormányzata és a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft.

A szervezet bázisának a Generációk Háza adott otthont, valamint az Arany 17. Rendezvényközpont irányítását is ellátják, igyekezvén minél több tartalommal megtölteni ezeket az intézményeket.

Hajnal Dórától, a Komáromi Kulturális Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a szervezeti felépítés kissé kibővült, hiszen a létesítményekkel együtt új feladatok is adódtak. Ezeket a megbízásokat Csöppüs Dóra rendezvényszervező, Józsy Judit rendezvényszervező és játszóházvezető látja el. Az épületek működtetését a jövőben Gál László végzi majd, aki emellett művészeti tevékenységekkel színesíti a társaság munkáját.

- Egy kis csapat vagyunk, mely most már technikai munkatárssal, hangosítóval és számviteli -ügyintéző munkatárssal is bővült, így igyekszünk lelkiismeretesen, új ötletekkel előállva, kreatívan végezni a ránk bízott feladatokat – hangsúlyozta az ügyvezető.

A csoport a jövőben, továbbra is a főbb nemzeti és jeles napokhoz kapcsolódó ünnepi műsorokat koordinálja, emellett színvonalas, szórakoztató programokat is szerveznek majd, melyekkel minden korosztályt szeretnének kiszolgálni.

- Szeretnénk felkarolni a gyermekeket, a családokat és olyan programokat szervezni, ahol a művelődés mellett a szórakoztatásra és a kikapcsolódásra is mód nyílik – tette hozzá Hajnal Dóra.

FOTÓ: Hajnal Dóra, a Komáromi Kulturális Kft. ügyvezetője

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.