Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 31. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Lecsukták Whitney Houston volt férjét

Lecsukták Whitney Houston volt férjét

Letartóztatta a rendőrség Bobby Brownt, mert egy közúti ellenőrzés során alkoholt találtak a vérében. Whitney Houston exének nem ez az első ittas vezetése.

Ittas vezetésért letartóztatták Kaliforniában Whitney Houston volt férjét, Bobby Brownt. Az énekest a rendőrök nem azért állították meg, mert feltűnő volt, hogy ittasan ült volán mögé, hanem azért, mert a mobiltelefonján beszélt - hamarosan azonban kiderült az is, hogy ivott. A 43 éves sztárt a Van Nuys-i rendőrségre szállították, és néhány órával később óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Brownnak nem ez az első ittas vezetése: 1996-ban egyszer már őrizetbe vették hasonló okból, és akkor el is ismerte a bűnösségét, majd nyolc napra börtönbe vonult. Whitney Houston édesanyja a mostani eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogy a történtek azt bizonyítják: Brown tényleg rossz hatással volt a nemrég elhunyt énekesnőre, ezért közös lányukat, Bobbi Kristinát továbbra is távol kell tartani tőle.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.