Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2015. Augusztus 08. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Határzár – A rendőrség vizsgálja a drótakadály ásotthalmi megrongálását

Határzár – A rendőrség vizsgálja a drótakadály ásotthalmi megrongálását

A rendőrség vizsgálja az ideiglenes biztonsági határzár drótakadályának ásotthalmi megrongálását – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Szenti Szabolcs tudatta, péntek kora hajnalban a Készenléti Rendőrség járőrei észlelték, hogy ismeretlen tettesek Ásotthalom külterületén egy ponton megrongálták a gyorstelepítésű drótakadályt. Az okozott kár összege mintegy 2000 forint.

A rendőrök a közelben 18 afgán határsértőt fogtak el. A rendőrség rongálás szabálysértés miatt folytat előkészítő eljárást, és tisztázni fogja, hogy a helyszín közelében elfogott határsértők okozhatták-e a felső rögzítő drót elszakadását – közölte az őrnagy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:23, kedd | Belföld

Orbán Viktor Mark Ruttével tárgyalt

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.