Városlista
2024. június 1, szombat - Tünde

Hírek

2019. December 17. 07:09, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Elítélték a zuglói kokainos gázoló nőt

Elítélték a zuglói kokainos gázoló nőt

Jogerősen öt és fél évre ítélte a Fővárosi Törvényszék hétfőn azt a nőt, aki három éve Zuglóban kokain befolyása alatt halálra gázolt egy 85 éves férfit.

A törvényszék sajtóosztálya közleményben tudatta, a vádlott a 2016 novemberében történt baleset után lassítás, megállás, segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

A tényállás tartalmazza azt is, hogy a vádlott 2016 áprilisában is kokain befolyása alatt vezette személygépkocsiját a IV. kerületben, a kábítószer hatására vezetés közben rosszul lett, autójával kiállt a forgalomból és a vezetőülésben elaludt.

A törvényszék bódult állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt öt és fél év szabadságvesztésre ítélte a vádlottat és e mellett véglegesen eltiltotta a járművezetéstől.

A törvényszék elrendelte azt is, hogy a vádlott a
büntetés-végrehajtási intézetbe való bevonulásáig lakóhelyét külön engedély nélkül nem hagyhatja el. E rendelkezés ellen a védő fellebbezett.

Sajtóhírek szerint a zuglói halálos gázolás után az autót vezető nő egy közeli szépségszalonba ment. Összetört Audiját a kozmetika előtt találták meg a rendőrök. A nő ellen azóta újabb büntetőeljárás indult, mert újra bedrogozva vezetett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban