Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Április 19. 18:01, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

AZ INDÍTVÁNY EREDMÉNYE: LETARTÓZTATÁS

AZ INDÍTVÁNY EREDMÉNYE: LETARTÓZTATÁS

A 41 éves férfi több vasúti épületbe is betört. A komáromi rendőrök rövid időn belül elfogták a tettest, akinek a letartóztatását elrendelte a bíróság.

Egy ismeretlen férfi az egyik komáromi vasúti épület ajtaját berúgta. A bejelentő később látott egy személyt onnan kijönni. Őt kérdőre vonta, de azonnal elszaladt. A helyszínen kiderült, hogy a tettes egy másik épületbe is bement, ahonnan műszaki cikkeket, készpénzt, szerszámokat vitt magával. Az elkövető egy közelben parkoló autó ablakát is betörte, amiből szintén műszaki cikkeket lopott. A lopással és a rongálással is több százezer forintos kárt okozott.

A rendőrök a megadott személyleírás alapján, alig húsz perc alatt elfogták a 41 éves elkövetőt. A ruházata tele volt a lopott holmikkal. Őt előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség kísérlet, és 2 rendbeli lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására, amit a bíróság a mai napon elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.